bősz boszi

Utolsó kommentek

  • nodekornél: sok sikert és boldogságot! nagyon örülök, hoyg lezárhatod ezt a blogot, mert ez azt jelenti, hogy ... (2009.05.28. 22:22) kedveseim... :-)
  • bősz boszi: oké, nem fogom. :-) köszi!:-) -bb (2009.05.26. 21:05) kedveseim... :-)
  • Lánglovag: Te is vigyázz magadra. És ha bármikor a jövőben mégis beszélhetnéked támad, kérlek ne fogd vissz... (2009.05.26. 18:07) kedveseim... :-)
  • Lánglovag: Hát szépen beleültettél minket a tűpárnába. :) De addig is jó utat és fennforgásokat! (2008.11.18. 21:26) -szün- ill. némi spoilerezés- :-)
  • bősz boszi: erre nem is gondoltam, hogy történhet jó is ugyanolyan hirtelen és váratlanul, mint ahogy a rossz ... (2008.11.09. 12:36) újrakezdés? pfff.....
  • Utolsó 20

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

ma: lent.

2008.09.23. 23:15 | bősz boszi | 4 komment

folytatódik tovább. mostanában újrakezdtem az esti pityergéseket. nem tudom, mikor érek mindennek a végére, a kurvaéletbemár.

mindenki mondja, ne legyek türelmetlen, és igazuk is van.

ma láttam egy színdarabot, benne egy jelenettel, amikor egy sokat megélt pár épp készül kilépni a rokonok elé, mert hogy végre össze fognak házasodni. mi is ilyenek lettünk volna P.-vel az esküvő napján, na nem mintha olyan sokat megéltünk volna 3 év alatt, mint a színdarabban a pár, de legalább annyira mélyen szerettük egymást. aztán, valahányszor kénytelen vagyok megtapasztalni mások önzőségét (mint ahogy ma is) mindig eszembe jut, ő mennyire más volt. neki sosem voltak aggályai, ha adni kellett, és ez kurvára hiányzik. aztán eszembe jutnak az unokahúgai, akiket sikerült nagyon megszeretni, most viszont a köztünk lévő földrajzi távolság és a kapcsolat "okafogyottsága" miatt úgy tűnik, szintén el kell veszítenem. szeretem őket, de nem keresem a kapcsolatot velük, és ők sem velem, talán mert nem akarjuk egymás sebeit feltépni. de hiányzik az a hangulat velük, amikor együtt voltunk. istenem...a rohadt életbe.

a kisebbikkel fekete-fehér-igen-nemet játszottunk, az a lényeg benne, hogy úgy kell beszélgetnetek, hogy ezt a négy szót egyikőtök sem mondhatja ki. aki kimondja, veszít, és vannak szívatós kérdések, hogy milyen színű a tej/hó/korom, stb.... és nagyon vicces bír lenni. de főleg a kis hugi volt nagyon vicces, volt, hogy teljesen hülyére vert, mert már nagyon kiművelte magát a játékban. :-) ha egyébként édes kislánykát láttatok....istenem. bőghetnékem van, hogy ez már így sosem jön vissza talán.

és P is hiányzik.

 

Címkék: hiány szomorúság veszteség

A bejegyzés trackback címe:

https://boszboszi.blog.hu/api/trackback/id/tr94678431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lánglovag 2008.09.24. 01:10:53

szegényke... :(
A vigasztaló szavak újfent cserben hagynak, nem tudom hol kujtorognak, amikor szükség lenne rájuk...
Talán a magány most még leküzdhetetlenül nagynak tűnik, de meg kell próbálni kis lépésekben haladni, s esetleg majd ii (vagy valaki más) idővel segíthet nagyobbat lépni.

.hajtűkanyar 2008.09.24. 08:53:29

jaj, ez annyira igazságtalan, ilyenkor nem hiszek a mindennek oka van közhelyben pl... és megint olyan szánalmasnak érzem a saját köreim... egyébként köszi, szükségem van, volna pszichológusra, akkor is, ha baromira nincs rá pénzem, ... elmúlt a krónikus köhögésem, most, hogy felszínre törtek a szorongásaim... de piszkosul, és már nem tudom irányítani...

manka · http://www.patakvagyok.blogspot.com 2008.09.24. 09:49:49

kitartás. hidd el, hogy lesz ez jobb is, és hidd el, hogy P is szomorú odafent mert te szomorú vagy idelent. én biztos vagyok abban, hogy leszel te még boldog kerek egész itt a földön. csak persze, türelem kell :(((( az meg baromi nehéz. de én bízom benned

bősz boszi · http://boszboszi.blog.hu 2008.09.26. 23:19:21

hát, ez most így durván hangzik, de remélem is, hogy szomorú, mert ő hagyott itt. (na, ezeket a kiszólásokat nem szabad tőlem komolyan venni, csak sajna most épp irracionális állapotba kerültem újfent. mondjuk az első időkhöz képest mára már akár a józanság szobra is lehetnék...)

Kedves A! dobj rám egy mailt, és akkor küldök néhány telefonszámot. valami miatt nem engedi, hogy én küldjek neked emailt, bár lehet, hogy csak béna vagyok.

Kedves Lánglovag, igen, épp ezt beszéltük anyával tegnap, hogy még mindig csak éppen azt a soron következő lépést tudom megtenni, ami közvetlenül az orrom előtt van, és hogy hosszú távon mi lesz? nem tudom.

most épp újfent a bőgés van nálam soron, bár ez az utóbbi két álom elég ijesztő. továbbra sem tervezem itthagyni ezt az életemet, főleg, mert szeretem a családomat nagyon, és azt hiszem, nagyon elveszettek lennének nélkülem. persze, nagypapám és P nélkül is elveszettek vagyunk, mégis itthagytak bennünket. :-(((
süti beállítások módosítása