bősz boszi

Utolsó kommentek

  • nodekornél: sok sikert és boldogságot! nagyon örülök, hoyg lezárhatod ezt a blogot, mert ez azt jelenti, hogy ... (2009.05.28. 22:22) kedveseim... :-)
  • bősz boszi: oké, nem fogom. :-) köszi!:-) -bb (2009.05.26. 21:05) kedveseim... :-)
  • Lánglovag: Te is vigyázz magadra. És ha bármikor a jövőben mégis beszélhetnéked támad, kérlek ne fogd vissz... (2009.05.26. 18:07) kedveseim... :-)
  • Lánglovag: Hát szépen beleültettél minket a tűpárnába. :) De addig is jó utat és fennforgásokat! (2008.11.18. 21:26) -szün- ill. némi spoilerezés- :-)
  • bősz boszi: erre nem is gondoltam, hogy történhet jó is ugyanolyan hirtelen és váratlanul, mint ahogy a rossz ... (2008.11.09. 12:36) újrakezdés? pfff.....
  • Utolsó 20

Naptár

2008
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

fennforgások

2008.09.13. 21:41 | bősz boszi | Szólj hozzá!

vannak a családomban.... nem egyszerű dolgok mennek, nem megyek bele bővebben, lényeg, hogy kiborít... és féltem az apámat, olyan hülye bír lenni, mindig olyanokban bízik meg, akikben kurvára nem kéne. zéró emberismeret, full naivitás, tisztességes viselkedés, mikor mások kihasználják, ugyanakkor bele-belecsúszás a tisztességtelenkedésbe, amikor pedig abszolút nem kéne....

remélem, nem esik nagyobb baja a közeljövőben basszus. ölni tudnék, ha azt látom, hogy bántják, még akkor is, ha tudom, hogy néha ő a hülye.

sose lesz már vége a nehézségeknek, úgy látom. kurvaélet.

Címkék: a harag napja

Tarot

2008.09.12. 22:47 | bősz boszi | Szólj hozzá!

nahát, azt kell mondjam, alapvetően támogatják a kártyák az előző döntésemet (t.i. hogy elég volt a tétlen várakozásból)

ez van most: Korongok 9. -hirtelen javulás, jótékony fordulat, a sikerrel kecsegtető lehetőségek kihasználása -avagy (a negatív oldal) győzni akarás, akár tisztességtelen utakon is

ezt ne tegyem: 21-A Világ -célba érni, befejezni, -avagy (a negatív oldal) a lendület elvesztése

ezt tegyem: Botok Királya-egy, a Tűz-őselemnek megfelelő férfi: lendületes, temperamentumos, akaraterős. Törekvés a célok felé, az akaraterőt, vállalkozó szellemet használni.

ide vezet: 4-A Császár-biztonság, állandóság, folytonosság, realitásérzék

Kvintesszencia: 34=3+4=7 -A Diadalszekér-a hős útrakelése, bizakodó elindulás. sokat ígérő új kezdet. Már nem kell tovább várakozni, végre megindulhatnak a dolgok. önmagunkat egy cél elérésére ráhangolni. Tartson még egyszer önvizsgálatot az eltökéltsége és a cél világos megválasztása tekintetében -majd fogjon hozzá a cselekvéshez.

  

 

-pár szóban öszefoglalva: jó, hogy elindultam, de ne akarjam azonnal (mondjuk már ma) megtalálni az igazit, és ne veszítsem el a hitemet és a lelkesedésemet sem. próbáljam meg fenntartani valahogy az erőimet erre a célra. nézzek magamba még 1x, mielőtt elindulnék, aztán hajrá. pff. azt ugyan nem tudom, honnan fogom összekaparni az akaraterőm maradványait, de hátha holnap már derűsebben látok majd.

 

Címkék: tarot újrakezdés

nem is olyan könnyű - 2. rész

2008.09.12. 22:13 | bősz boszi | Szólj hozzá!

fárasztó hetem volt, meg szomorkás. most végig sokat szomorkodtam, főképpen azon, hogy miafaszé' kell nekem már megint azzal foglalkoznom, hogy társat találjak -amikor P. annyira megfelelt nekem. minden tekintetben. szóval, újra bőgicsélős hangulatban vagyok, és ez lehet, hogy nem lesz egy átmeneti állapot.

a társkeresőn is....könyörgöm, milyen szempont alapján kéne válogatnom? próbálok a megérzéseimre hagyatkozni, de még így is...

mégiscsak kéne vetni kártyát, azt hiszem.

Címkék: hiány egyedül depi

egyáltalában nem is olyan könnyű...

2008.09.10. 23:43 | bősz boszi | 2 komment

újrakezdeni, mint azt én az elején gondoltam. :-(

azt hittem, ha már minden könnyem kisírtam, akkor készen állok ... -egy frászt. egyrészről még mindig van kisírnivaló, másrészről pedig....pffff. nehéz lesz. kiválasztani azt, aki megérdemli a figyelmet, valahogy lebontani a gátakat magam körül, amiket emeltem ebben a 9 hónapban... egyelőre nem is biztos, hogy hevesebb sírás nélkül el tudnám viselni, ha valaki szeretettel átölelne. persze....most csak agyalgok ezeken, ki tudja, mi történik majd igazából.

most azt gondolom, lelkiismeretesen válaszolgatok néhány embernek, aki ír a keresőn, aztán majd meglátjuk.

ami jó hír, az az, hogy iszonyatosan jót hastáncoltam tegnap, lenyomtam egy duplaórát, és nagggyon jól esett. főleg, hogy most így, lassan fél év után már kezd meglátszani a mozgásomon, hogy csiszolódott egy keveset. nem is gondoltam volna, hogy egyszer ennyire fogom élvezni a testmozgást. :-)

suli megy ezerrel, csak a szokásos őrület...jövő héten meg újra elkezdek járni ii-hez, úgyhogy bizti lesznek fennforgások ezzel kapcsolatban is.

· 1 trackback

Címkék: újrakezdés depi hastánc

-egy megbízható társ rendel!

2008.09.08. 22:32 | bősz boszi | Szólj hozzá!

vacilláltam kicsit, hogy vessek-e kártyát, de aztán úgy döntöttem, nem jó az, ha állandóan a Tarot-ra akarok támaszkodni.

igazából azt akartam tudni, hogy kell-e még várakoznom, tűrni a magányt és a többi, amiről írtam lentebb, vagy vegyem a kezembe a dolgokat. úgy döntöttem, a tétlenség csak arra jó, hogy bedepizzek tőle, úgyhogy ehelyett aktív leszek. regisztráltam egy társkeresőbe, én a magam részéről felteszem a tétjeimet, aztán meglátjuk, mit hoz a lapjárás.

Na, és csak hogy tisztán lássunk, listázom, milyen hapsit is szeretnék:

-őszinte, jószívű, jóakaratú, nem pénzközpontú, tisztességes, értelmes (tehát emberileg hoz egy alapvető szintet)

-kihívást jelent számomra (kelljen egy kicsit kapaszkodnom, hogy lépést tartsak vele)

-szexuálisan összhangban tudjunk lenni

-stabil partner, tehát meg tudjak bízni abban, hogy szeret, hosszú távon tervez, szeretne gyerekeket majd

-fejlődőképes

-tiszteletben tart (nem vár el tőlem olyasmit, amilyen nem vagyok)

 

 

(nya, rendelés leadva, akkó' mosmá' menek aludni.)

Címkék: férfi hiány tarot

süti beállítások módosítása