bősz boszi

Utolsó kommentek

  • nodekornél: sok sikert és boldogságot! nagyon örülök, hoyg lezárhatod ezt a blogot, mert ez azt jelenti, hogy ... (2009.05.28. 22:22) kedveseim... :-)
  • bősz boszi: oké, nem fogom. :-) köszi!:-) -bb (2009.05.26. 21:05) kedveseim... :-)
  • Lánglovag: Te is vigyázz magadra. És ha bármikor a jövőben mégis beszélhetnéked támad, kérlek ne fogd vissz... (2009.05.26. 18:07) kedveseim... :-)
  • Lánglovag: Hát szépen beleültettél minket a tűpárnába. :) De addig is jó utat és fennforgásokat! (2008.11.18. 21:26) -szün- ill. némi spoilerezés- :-)
  • bősz boszi: erre nem is gondoltam, hogy történhet jó is ugyanolyan hirtelen és váratlanul, mint ahogy a rossz ... (2008.11.09. 12:36) újrakezdés? pfff.....
  • Utolsó 20

Naptár

2008
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

énblog 23. -ajjajjj....jahahajj...

2008.05.22. 21:54 | bősz boszi | 2 komment

el vagyok kámpicsorodva, pedig tök jó dolgok történtek ma. többek közt tartottam egy marha jó önismereti foglalkozást, szinte szárnyaltam együtt a kölykökkel. jó volt. úgy éreztem, tudtam segíteni az egyik lánynak, aki olyan, mintha a 15 évvel ezelőtti önmagam lenne.

megéltem, hogy erős vagyok, hatalmamban áll segíteni, és meg is teszem, és szárnyalok a boldogságtól, meg a hálától, hogy ilyesmiket tehetek. jó volt.

aztán találkoztam o.k.-val, elmeséltem neki (amit még itt nektek nem), hogy esténként van úgy, hogy félek itthon egyedül. nem sokszor fordul elő, de néha rámjön a szorongás, hogy betörnek hozzám megint, mint januárban. szerinte a szorongás, meg a betörés mint esemény, mindig az "Árnyék"-unkkal kapcsolatos. lehet, nem tudom. (Az Árnyék jungiánus fogalom, a személyiségünk elfojtott, sötét részét jelenti, a hibáinkat, amikkel nem akarunk szembesülni.)

 

aztán kiültem kicsit a Liszt Ferenc térre, elszívtam egy cigit, és közben elmerengtem. éreztem magamban a várakozást, a vágyakozást, amit tegnap-tegnapelőtt is. azt gondoltam, valakinek mellém kéne ülnie, MOST. konkrétan úgy gondoltam, P. utódja kellene, hogy odaüljön... ehelyett egy rigó kezdett el énekelni a lámpavason tőlem nem messze, és az olyan volt, mintha a lelkemből énekelt volna, elcsivitelte a nagyvilágba, a sok-sok süket fül mellett el a messzeségbe, hogy magányos és keresi a párját.

aztán a rigó elrepült, szedelőzködtem én is, s most itthon vagyok, csivitelek kicsit én is a világba a bajomról, hátha jobb lesz.

igazából az keserített el hazafelé jövet, hogy megpróbáltam P.-t magam mellé képzelni, és már nem ment. ugyanaz történik, mint mikor a nagypapámat vesztettem el: egy idő után már nem tudtam felidézni az arcát, a hangját. nem akarom, hogy P.-vel is így legyen. elkeseredtem, hogy nem tudom elképzelni az arcát oldalnézetből, vagy nem úgy, ahogy szeretném. vagy hogy milyen érzés volt mellette ülni.

na, ezektől elszomorodtam.

Címkék: énblog gyász hiány depi

énblog 22.

2008.05.21. 19:25 | bősz boszi | 3 komment

hiányom van. illetve... inkább egy érzésem -hogy valaminek történnie kell, nemsokára. picit ennek örülök. nemsoká írok ii-nek, csak menjen le ez a gála mostmár. (amúgy elmondanám, hogy tök ügyi vagyok, az összes koreográfia kielégítően jól megy, ha nem lesz nagy filmszakadásom az előadás közben, akkor menni fog. :-)

az osztályommal meg kezdek jóban lenni, mostanában nagyon kis helyesek, ez tetszik. csinálok nekik év végi meglepit, remélem, örülnek majd. :-)

 ma délután nem csinálok semmi különöset, csak pocolok, ezt elhatároztam. nya, megyek, neki is látok rögvest. :-)

puszi.

Címkék: énblog hiány intuíció

énblog 21. -nem is tudom...-

2008.05.20. 16:18 | bősz boszi | 3 komment

hmm. ma nem is tudom, hogy vagyok.... mostanság mintha picit több szeretet lenne bennem, de nem akarom elkiabálni. pl. meglocsolom a virágaimat odahaza, ami azért jelentősen növeli a túlélési esélyeiket.... :-)

de most komolyan...
érzem, hogy nem szabad hanyagolni ezt az önszeretet témát, csak most a hastáncgála túlságosan lefoglal. még az autogén tréninget is hanyagolom, ami szintén szégyen. ha a gála lemegy, becsszó felkeresem ii-t, és megkérem, tartson nekem egy rövid eligazítást a témában. :-)

addig is puszi nektek.

Címkék: énblog

énblog 20. ...

2008.05.19. 21:55 | bősz boszi | Szólj hozzá!

pff... hiányérzetem van....olyan szerelmes érzéseim vannak, mint aki vár valamire. érzem a tavaszt, azt hiszem.

hajhh.......húúú......mmmmmmm.....:-) be vagyok zsongva, csak tudnám, mirefel?

Címkék: énblog hiány

süti beállítások módosítása