bősz boszi

Utolsó kommentek

  • nodekornél: sok sikert és boldogságot! nagyon örülök, hoyg lezárhatod ezt a blogot, mert ez azt jelenti, hogy ... (2009.05.28. 22:22) kedveseim... :-)
  • bősz boszi: oké, nem fogom. :-) köszi!:-) -bb (2009.05.26. 21:05) kedveseim... :-)
  • Lánglovag: Te is vigyázz magadra. És ha bármikor a jövőben mégis beszélhetnéked támad, kérlek ne fogd vissz... (2009.05.26. 18:07) kedveseim... :-)
  • Lánglovag: Hát szépen beleültettél minket a tűpárnába. :) De addig is jó utat és fennforgásokat! (2008.11.18. 21:26) -szün- ill. némi spoilerezés- :-)
  • bősz boszi: erre nem is gondoltam, hogy történhet jó is ugyanolyan hirtelen és váratlanul, mint ahogy a rossz ... (2008.11.09. 12:36) újrakezdés? pfff.....
  • Utolsó 20

Naptár

2008
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

egy 'átlagos' szerdai nap

2008.10.01. 19:48 | bősz boszi | 1 komment

énnemtom, hogy van-e olyan, hogy valaki érzelmileg kifárad, de ha van, én most kábé úgy érzem magam, mint aki épp lefutotta az emocionális maratont...

ma reggelre az egyik kliensem búcsúlevelet írt nekem emailben, egy fiatal srác, tökre kedvelem meg minden....kicsit a plafonra kerültem, hogy nehogy megtegye, nem bírtam elérni egész nap, sem őt, sem a családját, de mostanra hálistennek jól (jobban) van, csak én vagyok ki az egész napos aggódástól. kéne kifejleszteni magamban valami védőernyőt, hogy ne érintsenek már ennyire mélyen a dolgok, mert meg fog ártani.

meg talán kéne egy kicsit itthon maradni, pihizni, ilyesmik, csak erre az elkövetkező két hétben esélyem sincs.....basztikuli.

közben nem marad időm magamra, most is hazajöttem, a hűtőben semmi, lehet, rendelek egy pizzát.

mind1. maj' lesz valahogy....

a harag napja

2008.09.29. 18:32 | bősz boszi | 2 komment

(előre bocs a trágár stílusért, sajnos ha felidegesítenek -és most nem kicsit ez a helyzet -akkor vastag sugárban jön belőlem, cserébe viszont nyugodt állapotban sosem káromkodok.)

hozzáteszem, ez már a finomított változat lesz, amit itt olvashattok.

oké, én szóltam.

****

szóval én ezt esküszöm nem értem. mi van itt???!!!! két olyan ember is felbukkant egy héten belül az életemben, akikkel nagyon hamar tele lett a nem létező tököm, de tényleg.

az egyik egy diák, de őt már említettem. lényeg a lényeg, nem bírjuk egymás fejét, elég rosszindulatú velem, és kétszínű is, mert egyenesen nem mer szembeszegülni, hanem csak úgy finoman, fű alatt. ettől viszont elég hamar felmegy bennem a pumpa, mivel nem tudom konfrontálni azzal, amit csinál. azt hiszem, pont ez az, amitől hatásos a taktikája.

a másik egy "kolléga", aki szintén ugyanebben a csúsztatásos stílusban nyomja, próbál kitúrni a helyemről, tudjátok, ez az a típus, akire manapság azt mondják: 'önérvényesítő'. csak ő ezt úgy adja elő, hogy közben kérdés nélkül átgyalogol rajtad, ha az útjában állsz. utána meg, ha rámutatsz a dologra, pislog a nagy szemeivel, és előadja a kis ártatlant. brrrr. azért igyekszem megnehezíteni a dolgát ebben, legalábbis elég keményen a szemébe mondtam ma, hogy mivel van bajom, aztán majd lesz valami. faszom.

***

különben rájöttem, mi az igazán idegesítő. ez ugyanis az én gyakori harcmodorom, és nem gondoltam volna, hogy ilyen kibaszott idegesítő tud lenni, ha én vagyok a szenvedő alanya. gyorsan le kell szoknom róla.

*** 

azért, hogy ne legyek teljesen igazságtalan....én azért nem szoktam másokon átgyalogolni.

hmmm.

legalábbis asszem.

***

süti beállítások módosítása